Blog

Hoppy Amber Lager

Hoppy Amber Lager

Η πρώτη Ελληνική μικροζυθοποιία Craft παρουσιάζει στην έκθεση HoReCa την Hoppy Amber Lager, μία special release μπύρα σε πολύ μικρή παραγωγή, που αποτελεί φόρο τιμής στην τέχνη της δημιουργικής ζυθοποίησης.

NEA EΠΕΤΕΙΑΚΗ ΝΕΙΡΑ (ΝEW ENGLAND IPA) ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΕΣ CRAFT ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΟ LOCAL PUB ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

NEA EΠΕΤΕΙΑΚΗ ΝΕΙΡΑ (ΝEW ENGLAND IPA) ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΕΣ CRAFT ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΟ LOCAL PUB ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Η πρώτη Ελληνική μικροζυθοποιία Craft και η μικροζυθοποιία Αναστασίου γιορτάζουν συν-δημιουργώντας μία εξαιρετική επετειακή NEIPA σε περιορισμένη παραγωγή.

Craft India Pale Ale (IPA)

Craft India Pale Ale (IPA)

Η Βρετανική ζυθοποιία Bow Brewery του πρωτοπόρου ζυθοποιού George Hodgson ήταν από τις πρώτες ζυθοποιίες που έκαναν εξαγωγές μπύρας στις τότε Βρετανικές αποικίες της Ινδίας στις αρχές του 19ου αιώνα.

Craft: Ιστορική Αναδρομή 1997-2020

Craft: Ιστορική Αναδρομή 1997-2020

Τον Οκτώβριο του 1986, ο ιδρυτής της Craft Παύλος Εμμανουηλίδης πρωτοαντίκρισε μηχανήματα μικροζυθοποιίας στο Gorky’s Café and Brewery στο κεντρικό Λος Άντζελες, όπου είχε πάει για φαγητό με παρέα συμφοιτητών.

Ποιοτική μπύρα = Ποιοτική βύνη

Ποιοτική μπύρα = Ποιοτική βύνη

Η μπύρα έχει δικαίως χαρακτηριστεί «υγρό ψωμί». Όπως και το ψωμί έτσι και η μπύρα φτιάχνεται κυρίως από δημητριακά (βύνη), πολύ λίγα αρωματικά (συνήθως λυκίσκος), ελάχιστη μαγιά, και νερό.

Craft Smoked Beer: Η γοητεία της καπνιστής μπύρας

Craft Smoked Beer: Η γοητεία της καπνιστής μπύρας

«Επειδή κάποτε όλες οι μπύρες ήταν σε κάποιο βαθμό καπνιστές…»

Michael James Jackson, English beer expert, writer, and journalist, 1942-2007.