Όλοι μας έχουμε βρει τον αγαπημένο μας φούρνο απ’ όπου αγοράζουμε ωραίο φρέσκο μυρωδάτο και εύγεστο ψωμί, χωριάτικο, ολικής, πολύσπορο, με σίκαλη ή στην οποιαδήποτε αγαπημένη μας ποικιλία που είναι σαφώς ανώτερο από το τυποποιημένο ψωμί του τοστ.
Blog
Στην ταχεία γεωγραφική και προϊοντική ανάπτυξη του εμπορικού της δικτύου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ρίχνει το βάρος φέτος και τα επόμενα χρόνια η μικροζυθοποιία Craft, υλοποιώντας επενδύσεις που θα στηρίξουν αυτήν την ανάπτυξη, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στο FOODReporter ο Παύλος Εμμανουηλίδης, ιδρυτής της μικροζυθοποιίας.