
Η ιστορία μας
Η Craft ίδρυσε την κατηγορία της Μικροζυθοποιίας στην Ελλάδα, όντας η 1η Μικροζυθοποιία της Ελλάδας και παραμένει προσηλωμένη στις κεντρικές αξίες της δημιουργικότητας, της καινοτομίας και της έκφρασης.
Ξεκίνησε δημιουργώντας εστιατόρια εξοπλισμένα με μονάδες μικροζυθοποιίας όπου η παραγωγή γίνεται μέσα στο χώρο του εστιατορίου. Με αυτόν τον τρόπο οι φίλοι της μπύρας έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στον υπέροχο κόσμο της ζυθοποίησης, να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις, να μιλήσουν με τους ζυθοποιούς μας, να δουν από κοντά τον τρόπο παραγωγής της μπύρας, ή απλώς να απολαύσουν το φαγητό και τη μπύρα τους στον τόπο παραγωγής της. Η παραγωγή μπύρας από μία απόμακρη βιομηχανική διαδικασία που ήταν μέχρι τότε, ήρθε κοντά στον κόσμο και άρχισε να αναπτύσσεται ζυθογνωστικό ενδιαφέρον γύρω από τη ζυθοποίηση, τις πρώτες ύλες, τα μυστικά της μπύρας, τα πλεονεκτήματα της μικρής παραγωγής, τους διαφορετικούς τύπους μπύρας, τον τρόπο σερβιρίσματος, το γευστικό ταίριασμα με φαγητό.
Η αγάπη και το ενδιαφέρον των φίλων της φρέσκιας μπύρας μας, με τους οποίους είχαμε τη χαρά να έρθουμε σε επαφή και να ανταλλάξουμε απόψεις σε όλη την διάρκεια της πορείας μας, μας οδήγησε στην παραγωγή και διανομή φρέσκιας ποιοτικής μπύρας περιορισμένης παραγωγής σε βαρέλι και σε μπουκάλι.
Η πορεία μας
Σε όλη την πορεία μας αναπτύξαμε βαθιά γνώση της μπύρας, των πρώτων υλών, και των μυστικών της ζυθοποίησης, και εξελίξαμε καινοτόμες και παραδοσιακές συνταγές.
Συνεχίζουμε την πολυετή πορεία μας παρουσιάζοντας εκπληκτικές μπύρες, οι οποίες χαρακτηρίζονται από καινοτομία και πειραματισμό, δημιουργική σύνθεση και γευστική ανωτερότητα.
Δημιουργώντας από το 1997, σας προσκαλούμε σε ένα ταξίδι Δημιουργίας, γεμάτο γεύσεις και εμπειρίες.

Γιατί αυτή είναι η ουσία της μικρής παραγωγής:
Να φτιάχνει κανείς με γνώση, αγάπη και μεράκι και να απολαμβάνει επίσης με γνώση, αγάπη και μεράκι
Παραγωγή μπύρας με το μεράκι και τη φιλοσοφία της μικρής παραγωγής. Εκπληκτικές μπύρες φτιαγμένες με τις πιο εκλεκτές ποικιλίες βύνης και λυκίσκου, µε ποικιλία, προσωπικότητα, πλούσια γεύση και άρωμα, που ενθουσιάζουν και τους πιο απαιτητικούς ζυθογνώστες.