NEA EΠΕΤΕΙΑΚΗ ΝΕΙΡΑ (ΝEW ENGLAND IPA) ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΕΣ CRAFT ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΟ LOCAL PUB ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Η πρώτη Ελληνική μικροζυθοποιία Craft και η μικροζυθοποιία Αναστασίου γιορτάζουν συν-δημιουργώντας μία εξαιρετική επετειακή NEIPA σε περιορισμένη παραγωγή.

Η συνεργατική μπύρα είναι μία εξαιρετική New England IPA, ζουμερή και απολαυστική, με μέτρια πικράδα και συναρπαστικά αρώματα τροπικών φρούτων, μανταρινιού, πεύκου και ροδάκινου από τον εξελιγμένο αρωματικό λυκίσκο Idaho 7.  Σας καλούμε να την απολαύσετε στο Local Pub στο Χαλάνδρι όλο τον μήνα Μάρτιο και να γιορτάσετε την επέτειο μαζί μας. 

Η μικροζυθοποιία Craft γιόρτασε πέρσι τα 25 χρόνια της ενώ η μικροζυθοποιία Αναστασίου κλείνει τα 5 της χρόνια. Σε όλα αυτά τα χρόνια δημιουργικής πορείας και οι δύο ζυθοποιίες έχουν αφήσει σημαντικό αποτύπωμα και έχουν συνεισφέρει ουσιαστικά στην ανάπτυξη ζυθοκουλτούρας και ζυθογνωσίας στη χώρα μας.  Η Craft από το 1997 παρήγαγε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τύπους μπύρας όπως Pale ale, Amber ale, IPA, Weiss, Smoked, Russian Imperial Stout, Hoppy Lager, Red ale κλπ. και συνεχίζει να εξελίσσει συνταγές και να καινοτομεί. Η Αναστασίου δημιουργεί συνεχώς έχοντας παρουσιάσει πάνω από 80 εξαιρετικές και καινοτόμες συνταγές στα 5 χρόνια λειτουργίας της.

Δεν είναι μόνο το μεράκι, το πάθος για δημιουργία, η καινοτομία, και η αγάπη για την αληθινή μπύρα και τον κόσμο της το κοινό σημείο αναφοράς.  Οι δύο ζυθοποιίες συνδέονται και τοπικά με κοινό σημείο αναφοράς το Χαλάνδρι.  Η Craft ξεκίνησε το πρώτο Ελληνικό μικροζυθοποιείο μέσα στο ομώνυμο εστιατόριο στην Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου το 1997.  Ο Φώτης Αναστασίου που μεγάλωσε στο Χαλάνδρι εμπνεύστηκε ως έφηβος από την δουλειά των ζυθοποιών της Craft και λίγα χρόνια μετά ξεκίνησε το Local Pub στο Χαλάνδρι που αποτελεί σημείο αναφοράς των απανταχού φίλων της φρέσκιας μπύρας, και αργότερα την μικροζυθοποιία Αναστασίου στο διπλανό κτίριο. Με μεράκι και αγάπη λοιπόν η νέα επετειακή ΝΕΙΡΑ σας περιμένει στο Local Pub να την δοκιμάσετε.

Ακολουθήστε μας